Doctor MIT este cea mai premiata emisiune medicala TV din Romania

Ulei de dafin virgin - 100 gr.

Ulei de dafin virgin – 100 gr.

47 lei

Uleiul din fructe de dafin a fost utilizat in mod traditional timp de secole in principal pentru fabricarea sapunului sau mai recent, ca ingredient de baza in creme, sampoane, sspunuri lichide si in uleiuri de masaj.

Atunci cand este folosit ca baza de ulei de masaj, are un efect benefic asupra muschilor, fiind un relaxant natural ce ofera confort in cazuri de reumatism si dureri articulare. Ajuta la ameliorarea unor probleme ale scalpului precum matreata si la intarirea firului de par. Este cunoscut pentru efectele sale antiseptice si antifungice.

-
+
Cod Produs: TRV24 Categorii: ,
  • Comanda telefonic: 0755 337 648
  • Livrare rapida in 24-48 ore

Descriere produs

Proprietati: antibacterian, stimulator, relaxant. 100% Natural, presat la rece

Utilizare:

Pentru masaj – se aplica diluat in baza de ulei vegetal. Se foloseste ca ingredient in produse cosmetice.

ATENTIE! Utilizarea de catre copiii sub 3 ani, femeile insarcinate sau care alapteaza se face sub supravegherea specialistului.

Ingrediente: laurus nobilis fruit oil

Forma de prezentare: 100 gr. recipient brun.

Tara de origine: Turcia

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Ulei de dafin virgin – 100 gr.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *